El nostre recull

Aquest és el vostres espai! Aquí hi publicarem algunes de les redaccions o textos escrits en qualsevol llengua i assignatura de l'escola. Us convidem a tots a participar-hi!!!

dimecres, 12 de desembre del 2012

L 'OMBRA MISTERIOSA


Un bon dia, el nostre metge del poble, el senyor Frank Crusoe, estava passejant pel bosc, observant el paisatge. De cop, va veure com si fos l'ombra d'un home. Aquella ombra es movia d'un lloc a l'altre, era molt inestable. Frank Crusoe s'apropà a l'ombra, el seu cor bategava a mil per hora. De sobte, quan estava a deu metres , va veure com va caure a terra. Va anar al costat de l'ombra i va veure que era un home molt pàl·lid, es podia considerar que estava malalt.
Crusoe va trucar una ambulància que el va portart a ell i a aquell home desconegut a l'hospital.
Un cop allà, va entrar a una sala d'operacions. Crusoe va mirar ben bé a l'home, tot pàl·lid, per saber el seu estat. Pocs segons després, l'operació va començar, Crusoe estava donant instruccions als seus ajudants perquè tot sortís correctament.
Un cop acabat tot, Crusoe només havia d'esperar a veure si el cor li bategava. 
Els metges, segurs d'haver fet un bon treball, van obrir els ulls com dues taronges al veure que el cor d'aquell home no bategava bé. Es van posar els guants i van intentar que la cosa millorés, però no els hi va servir de res. Uns instants després, aquell home va morir...
Crusoe, decebut, va anunciar la seva retirada de la professió de metge.
Uns anys més tard, un dels metges de l'hospital va veure a Crusoe en un carrer, era un rodamón! Tenia una llauna de cervesa a la mà. Darrere seu, semblava algú increïble, però, es veia l'ombra de l'home que va morir...

Andi Pasarica
2n ESO A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada